Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Svenska BF


Nu öppnar vi upp ansökningarna för Idrottslyftet 2019!
 
Ikväll startar Rally Sweden, den andra deltävlingen av årets VM-serie. Och det finns gott om svenskar med att försvara de blågula färgerna. För den som inte är på plats i Värmlandsskogarna går det att följa rallyt via SVT.
 
 
Under gårdagen träffades den konstellation av arrangörer som kommer driva banracingen vidare efter att STCC för någon vecka sedan lämnat in sin konkursansökan.
 
Det blir hans åttonde start i den svenska VM-deltävlingen Rally Sweden och 28-årige värmländske hemmahoppet Pontus Tidemand är laddad inför den klassiska vinterutmaningen. Och han får sällskap av flera svenskar.
 
HiQ inleder ett samarbete med Svenska Bilsportförbundet. HiQ kommer att stötta Bilsportförbundets arbete med att utveckla digitala lösningar, system och tjänster som förbättrar och förenklar för alla bilsportutövare i Sverige.
 
 
Brittiska F3-mästaren, Linus Lundqvist fick med sig en pallplats från sitt inhopp i formelbilsserien MRF Challenge i Chennai, Indien - men det kunde ha blivit betydligt mer än så under en långa stunder problemfylld helg.
 
 
Robin Larsson är klar för RallyX Nordic. VM-föraren från 2018 kommer köra en av JC Racetekniks Audibilar i både RallyX Nordic och EM-serien. Som teamkollega får han Mats Öhman.
 

Medlemsavgift 2019

(2019-02-07 14:32)
 
Aktiebolaget STCC har tvingats ansöka om konkurs och ett nytt samarbete har skapats mellan Svenska Bilsportförbundet, TCR Scandinavian Series AB och arrangörer för att säkra säsongen 2019 vad gäller SM i standardvagnsracing.
 
 
Radiostyrd bilsport var sista sportgrenen ut för bilsporten när den körde sin tävling i SM-veckan under söndagen. Och redan från start var det Elias Johansson som visade bra form.
 
Idag gjorde Virtuell bilsport premiär på SM-veckan. Men det var också första gången som e-sporten tävlade i SM-veckan någonsin. Och den som blev historisk var Tobias Olsson.
 

 

 

 Vill ditt företag synas här?

            Kontakta oss!

Fler alternativ finns se här

 

 

 

 

 

Postadress:
Nässjö MK - Bilsport
Stolmakaregatan 20
57141 Nässjö

Besöksadress:
Stolmakaregatan 20
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 038011439
E-post: info@nassjomk.se

Se all info