Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i Nässjö MK


Hur blir du medlem i Nässjö MK?

För att bli medlem så sätter du in medlemsavgiften som är

 

Ungdom/vuxen                350 kr/år

Familj                              500 kr/år

 

på vårt BG 873-7363 Nässjö Motorklubb alternativt via Swish 123 440 62 94. Glöm ej att skriva namn, personnummer och epostadress samt att det gäller medlemskap på inbetalningen. För familj behöver vi namn och personnummer på samtliga det skall gälla (Samma folkbokföringsadress krävs)

Vi skulle önska att du också kompletterar (om det inte finns plats på inbetalningen) din ansökan på ex mail till This is a mailto link : komplettera med namn, adress, telefonnummer, personnummer, mailadress samt om du tävlar eller är funktionär, och i så fall, om du har licens, och vilken typ av licens.

Du som tävlar vet ju att din licens kan ligga vilade upp till 5 år hos SBF eller, men du måste varje år betala årsavgiften till din klubb där du har licensen, annars spärras licensen av klubben. Du som är funktionär: Om du har en licens så skickas den ut med 3 årsintervaller. Men det är sak samma här… Du måste betala din medlemsavgift till din klubb varje år. Annars spärrar klubben licensen och du kan vara tvungen att ta en ny licens i värsta fall.

Vi hoppas att du vill vara en av våra drygt 130 medlemmar i Nässjö Motorklubb

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Nässjö MK - Bilsport
Stolmakaregatan 20
57141 Nässjö

Besöksadress:
Stolmakaregatan 20
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 038011439
E-post: This is a mailto link

Se all info